• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a văzut bătaia din Turcia în care a fost implicat Marius Șumudică și a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul celor de la Kayserispor. Tehnicianul celor de la Kayserispor a fost implicat într-un scandal la finalul meciului de duminică, cu Alanyaspor, câștigat de echipa sa cu 2-1.

Becali l-a avertizat pe Șumudică și i-a transmis acestuia să se nu se mai implice în scandaluri cu turcii. Finanțatorul FCSB a dezvăluit că fostul antrenor al Astrei s-a speriat puțin după discuția cu el.

”Am vorbit aseară cu el. I-am spus: <Tu ești nebun, vrei să te împuște ăia pe strada? Ăia sunt nebuni>. S-a speriat. I-am spus că are talent de actor, dar să-i lase în pace. Cei mai invidioși și geloși turcii sunt”, a spsu Becali la Pro X.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Imediat după meciul de duminică seară a ieșit o bătaie generală, la care au participat jucătorii, dar și oficialii ambelor echipe. Presa turcă a relatat că gazdele au intrat în vestiarul echipei lui Șumudică, iar fostul tehnician al Astrei s-a ales cu o contuzie. Mai mult, translatorul antrenorului a ajuns la spital, iar Săpunaru a fost implicat și el în încăierarea generală.

Vezi mai jos imaginile