• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali îl ironizează Gică Hagi, după ce antrenorul celor de la Viitorul a susţinut că se va lupta de la egal la egal cu Manchester City sau Chelsea. Relațiile dintre cei doi s-au răcit destul de mult în ultimul timp, chiar finanțatorul FCSB a recunoscut că nu a mai vorbit cu el, după ce Becali a anunțat că merge la TAS pentru a contesta titlul câștigat de echipa ”Regelui”.

Patronul roș-albaștrilor este ironic la adresa nașului său și susține că singura modalitate în care-i poate învinge pe cei doi este ”să joace cu ei unu la unu, la porți de un metru”.

”Eu îi spun lui Gică așa: e posibil să fie la nivel mai mare decât Guardiola și Conte, pentru că a fost mai mare fotbalist și decât Guardiola, și decât Conte. Numai că, dacă vrea să îi bată, îi bate la fotbal, unu la unu, la porți de 1 metru. Ca dacă joacă cu ei, cu Viitorul, trebuie să aibă și cu cine să-i bată.

Nu trebuie să fii mare antrenor, trebuie să mai ai și echipă. Păi degeaba îl aduci pe Guardiola la Viitorul. Credeți că poate face ceva la Viitorul? Altfel, niciodată, pe Guardiola și pe Conte n-o să-i bată Hagi niciodată, la situația în care e acum fotbalul. Și nu neapărat el, oricine din România”, a declarat Becali la Sport.ro.

”Sunt la nivelul lui Guardiola și Conte, și o să-i bat și pe ei. Nu e departe acel moment. Spun realitatea, pentru că până acum am fost mai modest”, a spus Hagi pentru Gazetă.

Becali speră totuși ca Hagi să nu fie supărat pe el și i-a făcut acestuia o ofertă de 3 milioane de euro pentru Coman și Nedelcu, dar șansele ca ”perla” celor de la Viitorul să ajung la FCSB sunt destul de mici, ținând cont că fotbalistul este dorit de Benfica.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT