• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali a comentat din nou ieșirea în decor a lui Denis Alibec. Schimbat în repriza a două a meciului cu CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 0-0, atacantul a reacționat extrem de nervos și a lovit cu piciorul în bidoanele de apă care erau la banca de rezerve, pentru ca apoi să plece direct la vestiare.

Finanțatorul echipei a lăsat de înțeles că jucătorul de 26 de ani ar putea fi rezervă la meciul următor cu Viitorul și consideră că lui Alibec i-ar prinde bine să mai stea și pe banca de rezerve.

"Dacă mă întrebaţi pe mine, eu aş începe cu Gnohere primul "11". Eu cred că e mai puternic şi ar fi mai bine ca Alibec să intre în a doua repriză. Nu ca pedeapsă, pe valoare.

Mi-e jenă mie de ruşinea lui Alibec. El mi-a zis în faţă, la mine acasă, că e conştient că Steaua e altceva decât Astra", a declarat Gigi Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Becali l-a avertizat pe atacant și i-a transmisă să-și revizuiască atitudinea pentru că altfel va avea de suferit.

"E adevărat, Alibec e un băiat sensibil, e foarte bun, dar trebuie să se controleze. El nu e la piaţă, când a semnat contractul ştia ce are de făcut. Trebuie să îşi respecte meseria, altfel să se ducă să se facă strungar.

Eu i-am zis în faţă: <Vezi că nu vii să fii titular>>. Nimeni nu i-a promis că are postul garantat sau că nu e schimbat. El nu a mişcat aseară, la Cluj. Amendă putem să îi dăm, dar aici e vorba de bun simţ", a mai spus Becali.

Totuși, Becali i-a recunoscut meritele lui Alibec și consideră că acesta a adus FCSB pe primul loc.

"Eu nu spun că Alibec nu are valoare, că mă bate Dumnezeu. El ne-a adus pe primul loc, a dat goluri importante", a încheiat Becali.

Alibec a ajuns la FCSB în această iarnă, fiind achiziționat de la Astra. 2,04 milioane a plătit Becali pentru Alibec.

11 meciuri, 7 goluri și două pase de gol are Alibec în tricoul roș-albastru.

2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT