• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Constantin Budescu a fost aproape să ajungă la FCSB în iarna acestui an, dar nu a mai ajuns la un numitor comun cu Gigi Becali. Chiar și așa, Nicolae Dică lasă de înțeles că decarul Astrei e primul pe lista lui.

”Budescu a fost dorit de club și în iarnă și nu s-a ajuns la o înțelegere. E un jucător de valoare. A dovedit la Astra și orice jucător de valoare e binevenit la Steaua.

Sunt discuții cu anumiți jucători. Sper să reușim să îi aducem pentru că știți și voi când e vorba de Steaua prețurile sunt mari, dar patronul investește în continuare și sper ca pe acești jucători pe care îi dorim să îi și aducem”, a comentat Dică.

Mijlocașul celor de la Astra, aflat și pe lista de priorități a celor de la FCSB, pare mai ușor de luat ca niciodată și asta datorită faptului că în actualul său angajament cu giurgiuvenii este stipulată o clauză potrivit căreia poate pleca în schimbul sumei de 600.000 de euro.

12 goluri și 17 asissturi a bifat Constantin Budescu în tricoul Astrei, în actualul sezon, în toate competițiile, în cele 37 de meciuri jucate.

Becali l-a făcut praf de Budescu în această iarnă, iar acum face tot posibilul să refacă tandemul cu Denis Alibec.

"Să vă spun ce s-a întâmplat, aşa ceva nu mi s-a întâmplat toată viaţa. Vineri am vorbit cu el, era ceasul 22-23. Mi-a zis că dacă îi satisfac pretenţiile despre care s-a scris - 20.000 de euro pe lună - şi o primă de instalare de 200.000 de euro- vine. "Bine, mă, îţi dau!". I-am trimis contractul, l-am chemat pe Vali la 12 noaptea de acasă, a lucrat săracul până la 4 dimineaţa la contract. A mai vrut o primă suplimentară la Liga Campionilor sau Europa League. I-am pus-o şi pe aia în contract. Avea avion la 5 dimineaţa, trebuia să plece. S-a sucit, că trebuie să mai vorbească cu familia. El avea nevoie de contract să îl arate celor de la Astra. Să îi dea Dumnezeu sănătate, dar putea să îmi spună: "nea Gigi, fă-mi un contract ca să supralicitez cu Astra". Îi făceam, pe cuvânt. Acum, la revedere, nu poţi să faci fotbal cu asemenea caractere, nu mă mai interesează", a spus Becali, în ianuarie.