• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali s-a luat de prietenul său Marius Șumudică. Sătul ca acesta să tot comenteze de FCSB, finanțatorul roș-albaștrilor a avut o declarație acidă la adresa tehnicianului de la Kayserispor, dar ulterior l-a sunat și l-a rugat pe acesta să nu mai vorbească de Nicolae Dică.

”Lui Șumudică îi transmit așa: "Gata, ai echipă, ce, ești obsedat de Steaua? Fii respectuos și nu mai comenta de Steaua și de jucătorii Stelei, gata!"

O tot dă că el îi cunoaște bine, că el îi știe pe toți. Șumudică cunoaște el pe toată lumea... Să-și vadă de treaba lui și de Kayseri”, a declarat Becali la Pro TV.

După această declarație, Becali l-a sunat pe Șumudică. Patronul roș-albaștrilor susține că antrenorul i-a promis că nu se va mai lua de tehnicianul FCSB, Nicolae Dică.

”Am vorbit cu el și i-am zis: <Ce treabă ai tu cu Alibec, cu Budescu? Du-te la Kayseri. Lasă-l pe Dică în pace>. Mi-a spus: <Bine, mă, îl las în pace>", a dezvăluit Becali.

Becali pare să fi renunțat la vânzarea lui Alibec, cel puțin pentru moment. Finanțatorul FCSB așteaptă ca atacantul de 26 de ani să-și revină.

”Nu vreau să comentăm de Alibec acum, că nu are rost. Alibec trebuie să-și revină și apoi o să vedem”, susține Becali.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT