• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu au debutat la FCSB contra Astrei, la doar câteva zile de la transferul de la Viitorul. Într-o formaţie cu destule rezerve, Dică le-a rezervat jucătorilor veniţi de la campioană un loc în sistemul defensiv.

Becali a făcut un efort financiar în valoare de 2,7 milioane de euro pentru a-i aduce pe fotbaliştii lui Hagi, iar aceştia şi-au găsit imediat loc în primul "11". Era de aşteptat ca ambii să fie titulari, având în vedere background-ul, însă debutul a fost urgentat şi de faptul că staff-ul tehnic a decis să protejeze mulţi titulari în perspectiva duelului cu Sporting, din play-off-ul Ligii.

Astfel, Larie, Momcilovic, Junior Morais, Alibec sau Tănase au fost protejaţi, motiv pentru Dică să improvizeze. Astfel, Nedelcu a fost folosit în centrul liniei defensive, aşa cum dorea Becali. Totuşi, această variantă pare mai degrabă una temporară, închizătorul dând evident un cu totul alt randament pe poziţia sa de bază. ”Nu cred că Nedelcu va evolua ca fundaș central. Știu ce a spus Gigi, dar va juca acolo un meci sau două, este clar că poate juca, pentru că este polivalent", a explicat şi Ilie Dumitrescu.

În ceea ce îl priveşte pe Romario Benzar, acesta şi-a luat în primire postul obişnuit, cel de fundaş dreapta. Titularizarea lui l-a trimis în celălalt flanc pe Pleaşcă, un fotbalist care în debutul sezonului a fost ingnorat de Dică.

Primul "11" al FCSB contra Astrei:

Niţă - R.Benzar, Nedelcu, Bălaşa, Pleaşcă - Achim, Popescu - Man, Teixeira, De Amorim - Gnohere