• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

E sigur. Fernando Boldrin pleacă de la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a confirmat, la Digi Sport Matinal, că mijlocaşul brazilian se va despărţi de echipa antrenată de Nicolae Dică. 

1,5 milioane de euro va încasa FCSB pentru transferul lui Boldrin, care va pleca în Turcia, la Kayserispor, formaţie pregătită de Marius Şumudică.

"Boldrin pleacă la turci pe 1.500.000 de euro, mâine facem actele. E vorba de Kayserispor, echipa lui Șumudică. E bine să dai 300.000 și să-l vinzi pe banii ăstia? Te întreb și eu. Eram entuziasmat, dar dacă câștigi atâția bani, n-ai ce face. Boldrin are 28 de ani, Alibec are 25, de aceea nu-l dau pe Denis acum", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Prin vânzarea lui Boldrin la Kayseri, Gigi Becali mai face o afacere profitabilă în mai puțin de un an de zile. Transferat de la Astra Giurgiu contra sumei de 300.000 de euro, Boldrin va pleca acum pentru 1.500.000 de euro, ceea ce înseamnă că finanțatorul va scoate un profit de 1.200.000 de euro.

Dacă la fotbal, FCSB a pierdut duelul cu Viitorul, în schimb, din punct de vedere financiar roș-albaștrii au înregistrat cifre impresionante. Steaua a încheiat pe profit anul fiscal 2016, în timp ce gruparea din Giurgiu a înregistrat pierderi deşi ultimele două sezoane au fost cele mai bune din istoria clubului.

8 goluri în 30 de partide a marcat Boldrin pentru FCSB. În ultimul sezon el a fost de multe ori decisiv, deşi Reghe l-a folosit pe un post unde nu se simţea bine şi nu putea da cel mai bun randament.

Primul stagiu de pregătire al celor de la FCSB se va încheia la data de 22 iunie, după care se va pleca în al doilea cantonament al verii, la Apeldoorn, Olanda, în perioada 25 iunie - 8 iulie.