• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Dinamo, în episodul 171 din ”Eternul Derby”. Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, nu a trecut peste entuziasmul succesului obținut în fața marii rivale, iar în cursul zile de astăzi a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care își exprimă bucuria.

”Astăzi sunt mai fericit decât ieri, datorită derby-ului”, a fost mesajul postat de MM pe contul său de Facebook.

 

De altfel, MM s-a descătușat după fluierul final al arbitrului și le-a arătat dinamoviștilor tabela, ca răzbunare după ce a fost înjurat tot meciul de către fanii ”câinilor”.

”Poate că aș trăi mai calm, dar atât timp cât peluza dinamovistă îmi face onoarea de a compune o piesă și de a o cânta foarte des pe Arena Națională, mă gândesc că mă înscriu și eu în galeria celor care au piese dedicate, cum e Steven Gerrard pe Anfield. Am arătat tabela la sfârșit. E singurul gest pe care pot să îl fac, când sunt jignit cu asemenea ardoare”, a spus MM la finalul derby-ului.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu bucuria lui MM de la finalul jocului