• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - FCSB 1-0. Andrei Cristea (33 de ani), ”vedeta” moldovenilor, nu și-a trecut numele pe tabela de marcaj, dar a hărțuit, cât a putut, apărarea fostei sale echipe. La final, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, Cristea a vorbit despre un moment unic, pentru că CSM Poli Iași a învins în actualul sezon și pe Dinamo și pe FCSB.

”Am muncit foarte mult pentru aceste victorii. Este un moment unic pentru că am bătut și Dinamo și Steaua la Iași. Ne vom bucura zilele acestea, însă vom rămâne modești pentru că doar așa putem ajunge unde ne dorim (n.r. - în play-off), a spus Cristea.

Atacantul este bucuros de succesul obținut în fața unui fost coleg de-al său de la Steaua.

”Dică este un fost coleg, am câștigat două campionate alături de el, mă bucur că a îmbrățișat această meserie, îi urez multă baftă, dar în fotbal fiecare își vede de interesul lui. Așa că eu mă bucur pentru că am câștigat acum”, a mai spus Cristea.

Chestionat în legătură cu obiectivul principal, acela de a se califica în play-off, Cristea a precizat:

”Ne dorim foarte mult lucrul acesta, dar mai sunt destule meciuri de jucat, puncte, așa că dacă vom reuși să legăm 3-4 victorii la rând, vom fi acolo, sus!”.