• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a declanşat ofensiva totală pe piaţa transferurilor. Campioana a rezolvat aseară transferul lui Budescu, aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate şi e foarte aproape să se înţeleagă şi cu Marica, dar lucrurile nu se opresc aici: Zoubir, de la Petrolul, este dorit în continuare de Reghecampf.

Unul dintre jucătorii pentru care tehnicianul roş-albaştrilor insistă este Abdellah Zoubir, lucru confirmat chiar de Gigi Becali în momentul anunţării noului staff tehnic al campioanei.

Jucătorul francez venit în vară la Ploiești s-a adaptat excelent şi a arătat permanent o poftă de joc ieşită din comun, fiind motorul acţiunilor ofensive ale Petrolului. Evoluţiile sale bune nu i-au scăpat nici lui Rednic, astfel că Dinamo s-a înscris şi ea în iarnă în lupta pentru semnătura fotbalistului de 24 de ani. Totuşi, principala favorită să semneze cu jucătorul este Steaua, care îi oferă un contract superior şi mai multe perspective pentru cucerirea de trofee.

"Îmi face plăcere să aud că un club ca Steaua e interesat de mine. Ştiu că şi Dinamo mă urmăreşte. Steaua şi Dinamo sunt echipe mari", a dezvăluit Zoubir la sosirea în ţară, pentru ca apoi să îşi laude tehnica. Nu degeaba în trecut fotbalistul a jucat fotbal de sală: "Mă mai strigă lumea micul Zidane".

Zoubir poate evolua ca mijlocaş ofensiv, dar şi în flancuri, ca aripă. Probabil Reghecampf îl doreşte în special pentru a acoperi banda stângă, acolo unde plecarea lui Tănase nu a fost acoperită nici până acum. 

"N-ar fi rău ca Steaua să-l aibă, pentru că e un jucător foarte talentat"
Mihai Stoichiţă, într-o intervenţie la Digi Sport

STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA ECHIPA ANULUI 2015, GRAŢIE PERFORMANŢELOR DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII