• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Fotbaliștii roș-albaștrilor trag tare în ultimele zile ale primului cantonament din Slovacia, unul axat mai mult pe pregătirea fizică. Sub îndrumarea lui Marian Lupu, preparatorul fizic al vicecampioanei, jucătorii nu comentează deloc, deși exercițiile sunt, unele dintre ele, extrem de grele.

Oficialii celor de la FCSB sunt foarte mulțumiți de modul în care elevii lui Dică răspund comenzilor, aici fiind inclus și nou-venitul Budescu. De altfel, acesta din urmă dorește ca la fiecare sesiune de antrenament să fie printre cei mai buni, semn că are o mare dorință de a impresiona în tricoul roș-albaștrilor.

Budescu, care a demonstrat recent că stăpânește foarte bine balonul și că poate marca chiar și din parcare, a demonstrat că este bun și la exercițiile fizice. La proba în care au fost puși să tragă după ei gărdulețe, noul coordonator al Stelei s-a descurcat foarte bine, reușind mereu să fie primul la sprinturi.

Rămâne de văzut cum se va prezenta echipa din punct de vedere fizic în sezonul viitor, dar și din punct de vedere tactic, acolo unde Dică va lucra mai mult în al doilea cantonament. În Olanda, antrenorul se va baza și pe Alibec, lăsat acasă pentru a-și trata pubalgia. De asemena, Dică speră să-i poată avea sub comanda sa și pe Nedelcu și pe Teixeira, ultimii jucători pe care-i mai dorește Becali. 

Primul stagiu de pregătire al celor de la FCSB se va încheia la data de 22 iunie, după care se va pleca în al doilea cantonament al verii, la Apeldoorn, Olanda, în perioada 25 iunie - 8 iulie.

 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT