• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FC Viitorul - FCSB 1-0. Nicolae Dică (37 de ani), tehnicianul roș-albaștrilor, n-a fost deloc mulțumit de randamentul pe care l-a dat Constantin Budescu (28 de ani), la Ovidiu, astfel că a decis la pauză să-l lase la cabine. După meci, mijlocașul a intrat și în vizorul patronului, care i-a transmis că de acum înainte va mai evolua doar în Europa.

Evoluția lui Budescu a fost atent analizată și de Ilie Dumitrescu, unul dintre cei mai buni mijlocași din istoria Stelei. Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, fosta mare glorie din Ghencea a precizat faptul că Budescu ar trebui să se bucure de un tratament preferențial.

”Toată lumea numai despre Alibec vorbește. Alibec să ne câștige meciul? Nu! Hai să vedem și cifrele fundașilor laterali, care nu reușesc să aibă multe acțiuni pe flancuri, care nu livrează mingi pentru atacanți, haideți să vedem și cifrele lui Teixeira, care sunt departe de ce ne așteptam noi de la el.

Și mai e Budescu. Nu mă așteptam ca Budescu să se transforme peste noapte, după ce a ajuns la Steaua, să devină acel jucător extrem de activ, implicat, nu!

Pe Budescu nu trebuie să-l scoți din ritmul lui, trebuie să-l uiți acolo într-o zonă avansată și să aștepți o sclipire de la el. Nu se poate integra într-un plan tactic al echipei. Băiatul stătea relaxat pe anumite faze și la Astra. Dacă luați recuperările pe care le-a făcut el, nu sunt foarte multe, asta în mulți ani. Dar, când intră in posesie face diferența.

În schimb, dacă-l pui să facă mai multe, l-ai terminat”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT