• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Cuplul Budescu - Alibec va purta FCSB spre titlu, este convins Lucian Sânmărtean. Fostul stelist crede ca roș-albaștrii lui Dică nu au rival deocamdată în Liga 1. Mijlocașul are o favorită clară la titlu sezonul viitor. E convins că FCSB se va răzbuna pentru eșecurile din ultimii 2 ani.

"Cred că vor face o figură frumoasă sezonul acesta. Au nevoie pentru că dacă au pierdut la mustață acest sezon au nevoie să-și revină și să fie acolo unde toată lumea și toată suflarea stelistă își dorește" a declarat Sânmărtean.

Magicianul care i-a încântat pe fani chiar dacă a jucat un singur an la Steaua este convins că Budescu și Alibec vor fi liderii roș-albaștrilor.

"Sunt doi puternici, au valoare, sunt jucători care vor face clar diferența. Cred că tandemul Budescu - Alibec va fi unul și mai puternic și important și influent pentru fotbalul nostru și pentru gruparea stelistă" a mai declarat Sânmărtean ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.