• Turneul WTA de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 25 iunie - 1 iulie. Sorana Cîrstea - Katerina Siniakova (luni, 26.06, ora 13:00, Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Cuplul Budescu - Alibec va purta FCSB spre titlu, este convins Lucian Sânmărtean. Fostul stelist crede ca roș-albaștrii lui Dică nu au rival deocamdată în Liga 1. Mijlocașul are o favorită clară la titlu sezonul viitor. E convins că FCSB se va răzbuna pentru eșecurile din ultimii 2 ani.

"Cred că vor face o figură frumoasă sezonul acesta. Au nevoie pentru că dacă au pierdut la mustață acest sezon au nevoie să-și revină și să fie acolo unde toată lumea și toată suflarea stelistă își dorește" a declarat Sânmărtean.

Magicianul care i-a încântat pe fani chiar dacă a jucat un singur an la Steaua este convins că Budescu și Alibec vor fi liderii roș-albaștrilor.

"Sunt doi puternici, au valoare, sunt jucători care vor face clar diferența. Cred că tandemul Budescu - Alibec va fi unul și mai puternic și important și influent pentru fotbalul nostru și pentru gruparea stelistă" a mai declarat Sânmărtean ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.