• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - Astra 3-2. Tensiunea a atins cote imense în prima repriză a meciului dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu, care s-a încheiat cu o eliminare a lui Marius Șumudică de pe banca oaspeților și cu un moment care se putea lăsa cu un cartonaș roșu și pentru Budescu.

Șumudică a fost trimis în tribune în minutul 43, după ce a protestat energic față de o decizie a arbitrului Sebastian Colțescu la o fază petrecută chiar în fața sa. Deși tehnicianul i-a făcut semn că a fost primul moment în care s-a manifestat pe marginea terenului, centralul a fost intransigent și l-a eliminat fără prea multe discuții.

Imediat, Budescu a sărit în ajutorul antrenorului său și i-a cerut socoteală lui Colțescu, abordându-l într-un mod nu tocmai elegant. Arbitrul i-a arătat și lui cartonașul galben, dar decarul Astrei și-a pierdut mințile și a fost calmat cu greu de colegi, pentru a nu se alege și el cu o eliminare. Totuși, pe buzele sale se pot citi cuvintele grele aruncate în direcția lui Colțescu, în timp ce arbitrul era înconjurat de jucătorii Astrei.

Ion Crăciunescu, expertul în arbitraj de la Digi Sport, spune că l-ar fi eliminat imediat pe Budescu, dacă ar fi fost în locul lui Colțescu.

"Violența verbală e la fel de periculoasă. Nu înțeleg și nu o să înțeleg niciodată de ce arbitrii nu sunt în stare să îi elimine pe acei jucători, dar nu după 70 de înjurături. Normal că trebuia eliminat! Eu îl dădeam afară! De un sfert de oră era afară", a declarat Ion Crăciunescu, în emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1, de la pauza meciului CFR Cluj - Astra.

"Trebuia să primească direct roșu pentru înjurături. De 5 înjurături sunt sigur, dar cred că au fost 10. Budescu e chemat la națională, dar lucrurile astea dau urât la televizor", a mai spus fostul arbitru internațional, în intervenția de la finalul meciului.

VIDEO Momentul eliminării lui Șumudică și gesturile lui Budescu