• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - FCSB 1-1. După meciul de la Cluj, Constantin Budescu, autorul golului ”roș-albaștrilor”, s-a declarat dezamăgit de arbitrajul lui Ovidiu Hațegan, spunând că acel 5% acordat de regulă gazdelor a crescut cu alte zece procente.

Budescu a fost însă contrazis după meci de patronul Gigi Becali, căruia nu i s-a părut că centralul ar fi favorizat intenționat vreuna dintre echipe.

Budescu... Nervos, că 15%... E adevărat, au fost vreo două faulturi, l-au călcat pe Nedelcu pe picior și trebuia să le dea și lor galbene, dar nu e arbitraj tendențios”, a spus Becali, după meci.

Pe de altă parte, patronul FCSB-ului a zis că e foarte mulțumit de evoluția lui Budescu, lucru pe care nu îl poate spune și despre alți jucători din echipa lui Dică.

N-ai ce să-i spui lui Budescu. Că ce? Și-a făcut omul datoria cu vârf și îndesat... Păi ce să facă Budescu, domnule?! Singur să joace? Ce să facă? Tănase nu l-a ajutat deloc, Junior deloc, Golofca...”, a mai spus Becali.

După egalul cu CFR de la Cluj, pentru FCSB urmează duelul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro şi m.digisport.ro!

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT