• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Constantin Budescu a debutat cu gol într-un meci oficial pentru FCSB, victoria 2-1 cu Voluntari, și a impresionat pe aproape toată lumea. Totuși, selecționerul primei reprezentative, Christoph Daum, nu a părut încântat de evoluția numărului 11 de la roș-albaștri.

Selecționerul consideră că acesta s-a zbătut mult, dar susține că pasele date de coordonatorul echipei lui Nicolae Dică au nu au avut niciun efect.

”La Budescu am văzut cum înscrie din penalty-uri, că este demn de încredere și că încearcă să ofere multe pase.

Din păcate nimeni nu a putut face mare lucru din aceste pase ale lui Budescu”, a declarat Christoph Daum, după meciul dintre FCSB și Voluntari.

Pe lângă golul marcat, Budescu a impresionat prin execuțiile sale. Mijlocașul ofensiv a încercat să înscrie direct din corner și a fost destul de aproape să o facă.

În ceea ce privește echipa națională, de când a venit Daum, Budescu a fost convocat o singură dată, la meciul cu Danemarca, în care a fost rezervă neutilizată.

7 prezențe și două goluri are Budescu în tricoul echipei naționale.

750.000 de euro a plătit FCSB pentru Budescu, valoarea clauzei de reziliere a contractului fotbalistul în vârstă de 28 de ani, din care 450.000 de euro a primit Astra și 300.000 jucătorul. Înţelegerea este valabilă 4 ani, iar fotbalistul va avea un salariu de 240.000 de euro pe an.

1 meci și un gol are Budescu în tricoul FCSB, în meciurile oficiale.

1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT