• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Jucătorii lui CS U Craiova vor să le dedice fanilor o victorie cu Dinamo. Protagonist al ultimului meci direct cu oltenii gazde, Hristo Zlatinski este convins că suporterii celor două echipe vor crea o atmosferă specială.

Pentru Hristo Zlatinski, meciul CS U Craiova - Dinamo va fi unul special. În sezonul trecut, tot la Severin, mijlocaşul bulgar marca pentru 2-2 pe final şi le punea pierdică în cursa spre primul titlu după un deceniu.

"Sunt foarte bun prieten cu Hanca" a spus Zlatinski râzând, atunci când a fost întrebat despre meciul din finalul sezonuui trecut, atunci când a avut un mic incident cu Hanca după ce a marcat golul de 2-2. "Am uitat tot și sunt pregatit pentru acest meci și cel mai important e să câștigăm și să facem un meci bun. Sper să vină cât mai mulți fani la meci pentru că noi jucăm pentru ei. Și, dacă sunt mai mulți, e mai ușor pentru noi" a adăugat Zlatinski.

Bulgarul a stârnit apoi râsul celor din sala de conferințe, după ce a fost întrebat dacă s-a integrat la Craiova și se simte deja oltean: "Nu mă simt oltean, eu sunt oltean. Și oltenii sunt și în Brazilia, Italia, și Bulgaria"

Dinamo n-a câştigat niciodată pe terenul lui CS U Craiova, de la promovarea oltenilor în Liga 1. În Bănie, au fost două victorii ale alb-albaştrilor şi două egaluri. În plus, oltenii i-au eliminat pe alb-roşii, la loviturile de departajare, în sferturile sezonului trecut de Cupa României.

"Avem nevoie de sprijinul suporterilor și vom intra motivați pe teren, doar cu gândul la victorie și sper ca la final să ne bucurăm alături de suporterii noștri" a declarat Andrei Burlacu. "Toți fanii trebuie să știe că avem nevoie de ei și de o atmosferă aparte pentru a aborda cât mai bine acest joc" a completat antrenorul Devis Mangia.

CS U Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro