• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Claudiu Bumba a ajuns în Cluj-Napoca, acolo unde intenționează să semneze cu CFR, în condițiile în care în următoarele două zile nu va reuși să perfecteze un nou transfer în străinătate.

„Nu am semnat încă cu CFR. Aştept încă două zile să văd dacă se concretizează ceva de afară, dacă nu voi juca la CFR Cluj până în vară. Cu Vasile Miriuţă am vorbit înainte de sărbători, contează foarte mult că e el antrenor acolo”, a spus fotbalistul de 23 de ani.

Iuliu Mureșan, conducătorul ”feroviarilor”, susține și el că există un interes pentru Claudiu Bumba, astfel că fotbalistul poate ajunge în Gruia. "Nu l-am luat pe Bumba. Este un jucător interesant, foarte bun, mie mi-a plăcut foarte mult. A fost o intenție a noastră, am avut o discuție, dar nu ne-a dat un răspuns și am înțeles că ar fi tentat să plece undeva afară", a spus Mureșan, zilele trecute, la Digi Sport Special.

Liber de contract după despărțirea de Hapoel Tel Aviv, Claudiu Bumba a revenit în Liga 1 și s-ar fi înțeles cu CFR Cluj, după ce a fost mult timp în atenția Astrei.

Cel mai probabil, Bumba va juca până la finalul acestui sezon la CFR, în condițiile în care lotul lui Vasile Miriuță s-a reunit în cursul zilei de joi, iar pe data de 14 ianuarie ardelenii vor pleca într-un cantonament în Cipru.

Bumba, în vârstă de 23 de ani, poate juca atât ca mijlocaş ofensiv, în rol de playmaker, dar şi în bandă.

VEZI AICI PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Interesant e că la începutul lui 2015 Bumba a fost de asemenea în atenţia Astrei, el efectuând chiar vizita medicală. Giurgiuvenii trebuiau să plătească, potrivit înţelegerii cu ASA Târgu Mureș, 200.000 de euro plus TVA în trei săptămâni, însă plata nu a mai fost făcută. În cele din urmă, mijlocaşul s-a întors la Târgu Mureş, pentru ca în vară să ia calea Israelului.