• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO ACS Poli - Concordia 0-3. Claudiu Bumba se simte ca peştele în apă la Concordia Chiajna. Mijlocaşul îndepărtat de Dinamo în vară a reuşit o "dublă" la Timişoara, în victoria cu 3-0 a ilfovenilor contra lui ACS Poli.

Cifrele lui Bumba la noua sa echipă sunt excepţionale: Bumba are deja patru goluri în patru meciuri pentru Concordia, după ce marcase doar de două ori în 14 meciuri, în toate competiţiile, pentru Dinamo.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost un adevărat talisman pentru Concordia de la venirea sa la Chiajna. Ilfovenii au adunat patru victorii la rând de la sosirea fostului fotbalist al lui ASA Târgu Mureş şi Hapoel Tel Aviv, care a trecut şi pe la Roma.

Claudiu Bumba a marcat încă de la meciul de debut, 2-1 cu Sepsi, şi a reuşit un euro-gol în Ştefan cel Mare, în victoria cu 3-2 contra lui Dinamo, înainte de a reuşi "dubla" de la Timişoara.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Claudiu Bumba, marcator a două goluri, spune că unitatea dintre fotbaliștii de la Concordia Chiajna a făcut ca echipa să câștige contra Timișoarei.

A fost un meci destul de greu, am venit cu gândul de-a nu pierde. Am încercat cu viteza mea, a lui Grădinaru și Batin să-i surprindem pe contraatac. Nu știu ce a adus în plus domnul Moldovan, suntem o familie, asta demonstrăm și pe teren, asta este ceea ce facem. Banii sunt la zi, nu sunt probleme, cei din conducere își fac și ei treaba. E greu de spus dacă prindem play-off-ul, trebuie să luăm meci cu meci și să vedem la final cum stau lucrurile”, a spus fotbalistul la flash-interviu.