• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Claudiu Bumba a revenit în România, după despărţirea de israelienii de la Hapoel Tel Aviv. Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat sosirea lui Bumba în Gruia, unde ar putea reveni şi Ciprian Deac, dacă acesta îşi va rezilia contractul cu Tobol (Kazahstan).

"Claudiu Bumba a fost la Cluj şi va fi jucătorul nostru. Şi pe Ciprian Deac îl dorim foarte mult. El e foarte legat de club, e produsul nostru şi dacă îşi reziliază în Kazahstan sunt şanse mari să semneze cu noi. Dar încă nu este sută la sută perfectat, e doar o dorinţă reciprocă. Dacă îl aducem şi pe Deac ne-am întărit unde aveam nevoie şi sper să fim şi mai buni în partea a doua a campionatului", a declarat Mureşan la sport.ro.

Şeful lui CFR Cluj exclude în schimb revenirea mijlocaşului croat Antonio Jakolis, cedat în vară la Steaua. "Trebuie să lupte să devină titular la Steaua. Probabil are probleme de adaptare. Eu nu mai fac schimburi, când eram mic făceam schimburi de timbre, de atunci nu m-am mai ocupat de asemenea lucruri", a glumit Mureşan.

Iuliu Mureşan continuă să spere la venirea unor noi potenţiali investitori la CFR Cluj.

"Lucrurile sunt pe un făgaş bun şi eu sper să se realizeze. Sper ca până la începutul lunii mai sau cel mai târziu la jumătatea lunii mai să se realizeze", a afirmat conducătorul ardelenilor.

Toate partidele lui CFR Cluj din Liga 1 sunt transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT