• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Acţiunea de selecţie a copiilor şi juniorilor născuţi între 2001 şi 2006, organizată de CSA Steaua, a început în această dimineaţă. Cei 4 antrenori care vor conduce antrenamentele şi care vor tria jucătorii, Adrian Bumbescu, Anton Doboş, Radu Troi şi Vasile Aelenei, au fost cu toţii prezenţi şi au coordonat şedinţa de azi.

Fundașul de fier al Stelei din anii 80, Adrian Bumbescu, a explicat pentru Digi Sport ce așteptări are de la copiii care vor participa la selecții în această săptămână.

"Avem nevoie de tineri curajoși, talentați, cu talie, pe care să ne bazăm în viitor. Este un început sper să fie de bun augur și să avem rezultate bune aici. Eu am plecat de la club așa cum am plecat dar am rămas stelist. Nu puteam însă să stau și să fac antrenamente pe caniculă pe terenurile de la liceul Mircea Eliade, dar se pare că domnul Argăseală nu a înțeles acest lucru. Mă bucur că pot lucra iar aici, în Ghencea, unde avem condiții excelente de pregătire. Era păcat să nu profităm de această bază sportivă. Vom încerca să scoatem ce e mai bun din acești tineri iar dacă șefii vor fi de acord, vom da și fotbaliști pentru FCSB.

Mie îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu Rosenborg, dacă repetăm prima repriză de aici și acolo poate mai avem șanse de calificare. Eu îl susțin pe Mirel Rădoi, trebuie să avem răbdare, toți au început așa, dar cert este că are calități", a afirmat Bumbescu.

Si Radu Troi este de părere că Mirel Rădoi trebuie să rămână la echipă: "Problema lui este că a luat o echipă nouă, este greu să îți impui stilul în asesemea condiții. Au avut și ghinion. Eu cred că mai există șanse de calificare, trebuie să fim atenți și să marcăm repede.

Sper ca aici să găsim și să producem fotbaliști de calitate. Este greu să întâlnești fotbaliști ca Dan Petrescu și Ogăraru. Erau alte vremuri. Acum tinerii nu vin la fel de deschiși la fotbal."