• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Ciprian Marica este tentat să-i ia locul lui Răzvan Burleanu la șefia Federației Române de Fotbal și pare gata să intre în lupta pentru fotoliul de la Casa Fotbalului.

Singurul care și-a anunțat până acum oficial candidatura la alegerile care vor avea loc în martie 2018 este Victoraș Iacob, dar Florin Prunea și Cristi Balaj cochetează și ei cu ideea de a deveni numărul 1 în fotbalul românesc.

”N-am luat o hotărâre în momentul acesta, dar sigur că discut și că mă interesează o astfel de variantă. Doar dacă nu iubești fotbalul poți sta deoparte. Cred că putem adopta multe lucruri care se fac afară și care funcționează.

Trebuie doar să ai o echipă competentă, pentru că în România nu putem vorbi de experiență, ci de competență. Avem nevoie de oameni competenți”, a spus Marica, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Deși este mulțumit de prestația echipei naționale de la sosirea lui Cosmin Contra, Ciprian Marica și-ar fi dorit să îl vadă pe Mircea Lucescu în funcția de selecționer al tricolorilor.

”Îmi pare rău că nu a fost cooptat în această reconstrucție a echipei naționale. Cred că ar fi fost omul ideal pentru acest lucru, însă cei de acolo au știu mai bine”, a mai spus Marica, la Digi Sport.

Cosmin Contra și Mircea Lucescu au șanse de a se întâlni într-un meci amical ce ar putea fi găzduit de noul stadion din Craiova. În acest moment, între federațiile celor două țări se poartă negocieri în acest sens iar dacă se va ajunge la un numitor comun atunci întâlnirea va avea loc în noiembrie.

În afara acestui posibil test cu Turcia lui ”Il Luce”, tricolorii au șanse și pentru un amical, în deplasare, cu selecționata Emiratelor Arabe Unite.