• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 19:51 Iuliu Mureşan nu a dorit să discute prea mult pe seama informaţiei potrivit căreia altcineva ar fi de fapt în spatele noului investitor de la CFR.

"Nu pot să confirm acest lucru. Eu aştept să ieşim din insolvenţă, sper să se reuşească acest lucru până pe 10 martie. Altceva nu pot să comentez", a spus Mureşan, la Digi Sport.


CFR Cluj poate redeveni o forţă în România. Un miliardar german, Shira Schwartz, va achita toate datoriile clubului, în valoare de cinci milioane de euro.

Potrivit gazetadecluj.ro, Schwartz ar fi cel care s-ar afla în "spatele" lui Marian Băgăcean, omul care a cumpărat clubul ardelean.

Omul de afaceri din Germania s-a întâlnit cu acţionarii şi oficialii clujenilor joi seara, iar părţile au ajuns la un acord în privinţa achitării datoriei de cinci milioane de euro, necesară pentru ca gruparea din Gruia să iasă din insolvenţă.

Schwartz nu va intra însă în acţionariat şi va prefera să rămână în "umbra" lui Marian Băgăcean, cel care a preluat 62 la sută din acţiunile clubului în urmă cu două săptămâni.

Băgăcean a achitat atunci un milion de euro, sumă care ar fi provenit tot de la german.

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat încă de săptămâna trecută că noul investitor va achita toate datoriile, astfel încât să se poată declanşa procedura de ieşire din insolvenţă.

CFR Cluj joacă în această seară, de la ora 20.00, contra lui ASA Târgu Mureş, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL TRANSMISIILOR