• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Jurnaliștii televiziunii clubului Benfica Lisabona au realizat un top al celor mai corupte cluburi de fotbal din Europa, bazându-se pe un studiu realizat, susțin ei, de englezii de la Daily Mail. În acest clasament apare și numele celor de la CFR Cluj, fosta campioană a României.

În afara ardelenilor, nume ca Juventus Torino și FC Porto sunt incluse în acest studiu, numai că cei acuzați au ieșit imediat la atac. Directorul de imagine al celor de la Porto spune că totul este o invenție și că echipa sa își va căuta dreptatea în instanță.

"Vom contacta cât de curând cluburile care au fost incluse în această listă și le vom întreba ce au de gând să facă, dacă ni se vor alătură în demersurile noastre.

Totul este o parte a invențiilor celor de la Benfica. Vor să dea senzația unei lumi paralele. Am asistat la o invenție mizerabilă, extrem de defăimătoare", a declarat Francisco Marques, potrivit celor de la blitznews.co.uk.

Jurnalistul care a prezentat lista ”corupților” se bazează pe un articol al englezilor, datat din ianuarie 2017, dar o astfel de listă n-a fost găsită în mediul online.

Se pare că totul este de fapt un război deschis, în care s-a folosit o listă falsă, între cei de la Benfica și FC Porto, dar televiziunea clubului și-a sumat un risc major, pentru că acum riscă să apară un proces pompos.