• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Real Madrid - Betis (miercuri, ora 23:00, Digi Sport 2) 

Botoşani - CFR 1-1. Clujenii au contestat arbitrajul lui Marcel Bîrsan, care în minutul 72 a avut o fază extrem de grea. Pătruns în careu, Omrani a căzut, cerând penalty. Centralul a considerat că vârful a simulat şi i-a acordat al doilea cartonaş galben.

O fază care putea să fie sinonimă cu obţinerea victoriei pentru oaspeţi s-a întors ca un bumerang împotriva trupei lui Dan Petrescu. Concret, cu aproximativ 20 de minute înainte de final, Omrani a căzut în careu după un duel cu Muşat. Reluările au arătat că între fundaşul stânga al Botoşaniului şi atacantul din Gruia a existat contact, însă arbitrul a considerat că Omrani a forţat căderea. Orice simulare e pedepsită cu galben, dar pentru atacant a fost al doilea cartonaş al meciului şi a însemnat, evident, eliminare.

La câteva minute după această fază, tehnicianul CFR-ului, cunoscut pentru temperamentul vulcanic, a fost la un pas să fie trimis în tribună. Bîrsan s-a îndreptat spre banca tehnică a echipei din Gruia şi i-a explicat antrenorului că, dacă nu se linişteşte, va vedea finalul partidei departe de banca tehnică.