• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Echipa lui Antonio Conceicao, CFR Cluj, a reușit prima achiziție a iernii. Mijlocașul lusitan Ruben Ribeiro a bătut palma cu gruparea din Gruia, scrie stiridesport.ro. În vârstă de 28 de ani, Ribeiro a jucat la Gil Vicente în sezonul trecut, unde a fost coleg cu fostul căpitan al clujenilor, Cadu.

Ribeiro fusese împrumutat la Gil Vicente de clubul de care aparținea, Pacos Ferreira, cu care și-a reziliat între timp contractul. Astfel, mijlocașul de 28 de ani vine gratis la Cluj, semnând cu CFR pentru un sezon și jumătate.

Ribeiro, al 7-lea portughez din lotul vișiniilor, după Camora, Guima, Tiago Lopes, Filipe Nascimento, Vitor Bruno și Dani Coelho, a fost dorit de CFR și în sezoanele precedente. Prima dată, numele său a apărut în vara anului 2013, când juca la Pacos Ferreira. Ulterior, în iarna aceluiași an, clujenii au încercat din nou să-l aducă în Gruia, dar nu au reușit.

Ruben Ribeiro a mai evoluat, în carieră, la Leixoes, Penafiel, Beira Mar și Rio Ave.