• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

"Telenovela" în privința lui Jeremy Bokila a luat sfârșit! Congolezul va evolua pentru CFR Cluj, după ce a semnat o înțelegere pe un an cu gruparea din Gruia.

În cursul acestei zile, CFR a primit acordul de la Akhisar Belediyespor, club de care aparținea Bokila. În ceea ce-l privește pe atacant, acesta se înțelesese cu CFR de duminică noaptea.

Iuliu Mureșan a lămurit lucrurile pentru Digi Sport și a subliniat că ardelenii l-au vrut de mai mult timp pe Bokila, înainte ca Dinamo să intre pe fir pentru transferul său.

"Atunci când a apărut informația că Dinamo îl vrea pe Bokila, eram și noi în discuții. Nu ne-am trezit după ce am văzut în presă, că vrem acest jucător, îl doream cu ceva vreme înainte. Nu Dinamo ne-a dat ideea!

Jucătorul era în vacanță în Mexic și ne-a fost destul de complicat să-l găsim, dar după ce am vorbit, lucrurile au evoluat pozitiv de la început.

Bokila este jucătorul nostru în următorul an, avem și opțiune pentru transfer definitiv. Noi îl avem în minte pe Bokila de la Petrolul și sper să-l facem să joace cel puțin la fel de bine, dacă nu mai bine decât a făcut-o la Ploiești", a spus Iuliu Mureșan pentru Digi Sport.

Atacantul din R.D. Congo a jucat 37 de meciuri şi a marcat 22 de goluri pentru Petrolul, în sezonul 2012-2013, în toate competiţiile.

După plecarea din România, Bokila a mai jucat pentru Terek Grozny, Guangzhou R&F, Eskişehirspor, Al Kharitiyath şi Akhisar Belediyespor.

Pentru ultima formaţie, din Turcia, a jucat doar 5 meciuri şi nu a marcat niciun gol.