• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dan Petrescu le-a spus celor din conducerea CFR-ului că are neapărat nevoie de un portar de valoare iar primul nume pe listă a fost cel al lui Silviu Lung jr. Când credeau că transferul este ca și făcut, pe fir au intrat și turcii de la Kayserispor, care au încercat ”deturnarea” portarului naționalei. Deocamdată Lung jr nu s-a decis cu ce echipă va semna, plus că nici cei de la Astra nu se lasă ușor înduplecați, astfel că șefii ardelenilor caută soluții de ”back up”.

Cupa Confederațiilor, care se desfășoară în Rusia, reprezintă o bună sursă de inspirație pentru scouterii celor de la CFR, care l-au și remarcat pe Stefan Marinovic (25 de ani), potrivit sport.ro. Goalkeeper-ul selecționatei Noii Zeelande, care a activat în ultimul sezon în a patra ligă din Germania, la SpVgg Unterhaching, dar care a obținut promovarea în Liga 3 și unde a fost coleg cu Max Nicu, devine liber de contract la finalul acestei luni.

Titular în primul meci, contra Rusiei, scor 0-2, Marinovic, s-a descurcat bine, nefiind vinovat la goluri, astfel că va fi între buturi și la următoarele două meciuri din grupă, cu Mexic și cu Portugalia.