• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CFR Cluj visează la titlu după numirea lui Dan Petrescu și o campanie extrem de spectaculoasă de transferuri, în care ardelenii i-au convins pe Lung jr, Hoban sau Bokila să vină în Gruia.

Clujenii sunt gata să revină în grupele Ligii Campionilor și promit un sezon de excepție, în care se vor bate la campionat cu FCSB, cel mai probabil.
Până acum, CFR a făcut nu mai puțin de opt transferuri (dacă nu-i includem aici pe Lung jr. și Bokila, care nu au fost anunțați oficial), mulți dintre jucătorii sosiți în această vară urmând să fie oameni de bază pentru Dan Petrescu.

În principiu, Dan Petrescu ar opta pentru un sistem 4-4-2. În formula de start, CFR ar mai păstra doar trei jucători din echipa pe care a avut-o Vasile Miriuță la Cluj: Ciprian Deac, Laurențiu Rus și Răzvan Horj.

Cum va arăta CFR cu "Super Dan": Lung jr. - L. Rus, Horj, Vinicius, A. Vlad - Hamed, Hoban, Pelayo, C. Deac - Bokila, U. Vera

Transferurile făcute până acum de CFR: Hoban, A. Vlad, Hamed, M. Coman, Balic, Vera, Vinicius, Pelayo

"Nu se opresc aici transferurile. Vom lăsa probabil un loc liber în listă ca să putem face mutări până la încheierea perioadei. Atunci, în ultimele zile, putem lua jucători foarte buni de la cluburile mari, care nu prind echipele respective", a spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport Matinal.