• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dat ca și transferat la CFR Cluj, Silviu Lung jr. are șanse foarte mari să ajungă în Turcia, acolo unde va colabora din nou cu Marius Șumudică, la Kayserispor.

"Lung nu mai merge la CFR. L-a luat deja Șumudică în Turcia. Dacă vă spun, înseamnă că ştiu. Ce, eu spun prostii?", a dezvăluit Gigi Becali, la Digi Sport Matinal, atunci când a fost întrebat despre campania de transferuri făcută de clujeni. "Lung este profesionist, un portar foarte bun pe care ni-l dorim. Mai sunt doar mici detalii de pus la punct cu clubul, însă, în mare, lucrurile sunt rezolvate", anunțase recent Iuliu Mureșan.

La Kayserispor, Lung jr, în vârstă de 28 de ani, va fi din nou coleg cu Fernando Boldrin, alături de care a evoluat la Astra. FCSB va primi 1.500.000 de euro în schimbul brazilianului.

"Boldrin pleacă la turci pe 1.500.000 de euro, mâine facem actele. E vorba de Kayserispor, echipa lui Șumudică. E bine să dai 300.000 și să-l vinzi pe banii ăștia? Te întreb și eu.

Eram entuziasmat, dar dacă câștigi atâția bani, n-ai ce face. Boldrin are 28 de ani, Alibec are 25, de aceea nu-l dau pe Denis acum", a spus Becali, la Digi Sport Matinal.