• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali a anunţat că CFR Cluj a pierdut cursa pentru semnătura lui Silviu Lung jr., dar preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, susţine că negocierile pentru portarul de 28 de ani sunt încă în desfăşurare. Oficialul grupării din Gruia avertizează, însă, că echipa sa nu va intra într-o licitaţie pentru internaţionalul român.

"Eu nu comentez ce spune Gigi Becali. Lucrurile cu Silviu Lung sunt încă în desfăşurare, însă sunt şanse să se facă. Ştim de interesul lui Şumudică, dar nu ştim cât e de real. S-ar putea să fie o licitaţie, dar noi nu participăm la ea. Noi îl luăm în condiţiile oferite, dacă toată lumea e de acord", a declarat Mureşan, la "Digi Sport Special".

Indiferent de cum se va încheia "telenovela" transferului lui Lung jr., conducerea clujenilor este concentrată pe construirea unui lot care să-i permită lui Dan Petrescu să lupte pentru titlu în viitorul sezon. De asemenea, Mureşan a vorbit despre situaţiile lui Nouvier şi Nascimento.

"Tot lucrăm la transferuri, pentru că Dan Petrescu ne cere jucători. Ne-au şi plecat mulţi fotbalişti, aşa că trebuie să aducem oameni care să fie în grafic pentru obiectivele setate. Chiar dacă nu ne avertiza, ştiam ce are în plan Dan. Nici nu venea dacă nu avea garanţia că se vor întâmpla nişte lucruri.

Nouvier e deja cu noi la antrenamente şi lui Dan Petrescu îi place. Nascimento are mici probleme de sănătate, dar va veni probabil cu noi în cantonament, accidentarea nu e gravă", a precizat preşedintele fostei campioane.