• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Împrumutat de la Pescara, Alexandru Mitriţă a început să joace tot mai bine în tricoul Universităţii. CFR îl monitorizează pe mijlocaşul ofensiv, însă recunoaşte că acesta are o clauză de reziliere prea mare.

Proaspăt întors din Brazilia, acolo unde a monitorizat mai mulţi fotbalişti interesanţi, care pot face în următoarea perioadă obiectul unui transfer, Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, a vorbit despre interesul pentru Mitriţă.

Oficialul clujean a admis că actualul jucător al lui Mangia este într-o creştere de formă, însă suma pentru un transfer definitiv de la Pescara - 700.000 de euro - face imposibil transferul în Gruia.

"Ştim ce clauză are Mitriţă, dar nu s-a pus problema să îl luăm. El e interesant, dar nu la 700.000 de euro. El abia acum a confirmat, în anul ăsta. E nevoie de continuitate, chiar dacă are calităţi extraordinare", a spus Mara, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Întrebat dacă CFR are în vedere vreun jucător de la FCSB, Mara a fost categoric: fotbaliştii lui Becali sunt imposibil de luat de orice club din România.

"Nu putem să luăm de la FCSB pe nimeni, e exclus. Noi avem alte piste, avem o listă largă de jucători buni şi ieftini", a mai spus Mara.