• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Oficialii celor de la FCSB au făcut mare tam-tam în ultimele ore pe seama faptului că CFR Cluj ar fi echipa cel mai clar avantajată de arbitri în acest moment. Pe lângă acuzele aduse de către Mihai Stoica, în cadrul unei conferințe de presă, și finanțatorul Gigi Becali a atins subiectul.

Omul de afaceri este însă convins că roș-albaștrii au jucători capabili să marcheze mai multe goluri decât adversarii și să se impună în Gruia, în meciul de joi seară, 21 septembrie, care va începe la ora 21:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Va fi un meci greu, pentru că ei sunt o echipă destul de valoroasă, dar eu cred că noi suntem mai buni. Luaţi parte în parte fiecare jucător şi o să vedeţi. Cred că noi trebuie să câştigăm meciul.

Mureşan spunea că vrea să câştige contra noastră dintr-un penalty. Eu îi zic că poate CFR să aibă şi două penalty-uri, că noi o să le dăm trei goluri.

Glumim, glumim, dar nu e de glumă. Ei primesc la fiecare meci penalty. Vede arbitrul că CFR nu dă gol şi le dă câte un penalty", a spus Gigi Becali la Pro X.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

MM Stoica crede că mulți arbitri abia așteaptă să acorde penalty-uri celor de la CFR.

”Când primeşti 5 penalty-uri la 0-0, dintre care două sunt clar dictate eronat, iar două... nici nu ştiu cum să le calific. Ce penalty e ăla de la meciul cu Chiajna? Jucătorii se ating. Ce penalty s-a dat cu Craiova? Mă interesează că primim penalty la 4-0 cu Mediaşul?

Foarte mulţi arbitri aşteaptă să dea penalty pentru CFR. Nu e vina CFR-ului, nu arbitrează CFR-ul. Toată lumea a vorbit despre penalty-ul de la meciul cu Plzen. A fost penalty clar la Budescu. Jucătorul ia mingea, dar îi ia şi piciorul lui Budescu”, a spus și MM Stoica. 

CFR Cluj - FCSB e joi, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.