• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CFR Cluj a intrat într-o nouă eră odată cu ieșirea din insolvență și instalarea pe banca tehnică a lui Dan Petrescu. Ardelenii au realizat deja 7 transferuri, Bokila e ca și adjudecat, iar Silviu Lung jr e cu un pas în Gruia. Iuliu Mureșan a dezvăluit însă că echipa sa vrea să dea o lovitură importantă la finalul perioadei de mercato.

CFR Cluj i-a adus în această vară pe Balic, Hoban, Alexandru Vlad, Coman şi Urko Vera, iar președintele Iuliu Mureșan a dezvăluit în această dimineață că Paulo Vinicius, un fundaș brazilian de 32 de ani de la Apolon Limassol, și Pelayo, un mijlocaș spaniol de 26 de ani de la Elche au semnat și ei cu ardelenii. Pe lângă cei 7, Bokila și Silviu Lung au șanse mari să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu.

Președintele ardelenilor vrea însă să fie sigur că "Bursucul" va avea la dispoziție un cel mai bun lot din Liga 1 în stagiunea următoare și are de gând să aducă în Gruia un jucător de la o formație de top a Europei.

Mureșan a explicat în cadrul unei intervenții la Digi Sport Matinal ce planuri are pentru finalul perioadei de mercato. Echipele din prima ligă vor putea legitima jucători până în data de 4 septembrie, în timp ce perioada de mercato în Europa se încheie pe 31 august.

"Nu se opresc aici transferurile. Vom lăsa probabil un loc liber în listă ca să putem face mutări până la încheierea perioadei. Atunci, în ultimele zile, putem prinde jucători foarte buni de la cluburile mari, care nu prind echipele respective" a anunțat Mureșan.