• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dan Petrescu a fost foarte aproape să dea lovitura la CFR. Noul tehnician al ardelenilor se înțelesese cu un fost jucător al celor de la Atletico Madrid. Este vorba despre Ibrahima Balde, un atacant de 28 de ani, care are în palmares Europa League.

Petrescu a dezvăluit zilele trecute că acesta și-a dat acordul de principiu pentru a veni la CFR, dar ulterior nu a mai răspuns la telefon, iar șansele ca transferul să se mai realizeze sunt destul de mici. Ultima dată la Reims, atacantul ar fi ajuns în Gruia din postura de jucător liber de contract, după ce i-a expirat înțelegerea cu francezii.

Petrescu îl cunoaște pe Balde din campionatul Rusiei. Acesta a evoluat 4 ani pentru Kuban Krasnodar, dar nu a fost antrenat de Dan Petrescu. Internaționalul Senegalez a mai evoluat în cariera sa pentru Velez B, Atletico Madrid B, Atletico Madrid, Numancia și Osasuna.

22 de meciuri și 3 goluri are Balde în tricoul celor de la Atletico.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Balde, conform transfermarkt.com.

Până în prezent, ardelenii au făcut 8 transferuri. Este vorba despre Paulo Vinicius, Pelayo, Bokila, Hoban, Balic, Alexandru Vlad, Coman și Urko Vera.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT