• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - Dinamo 1-0. Acuzați de dinamoviști că sunt ajutați de arbitri, clujenii contraatacă. Managerul sportiv al ”feroviarilor”, Bogdan Mara, consideră că adversarii lor din etapa a cincea exagerează, insistând asupra unei faze foarte dificile și a reamintit de meciul echipei lui Dan Petrescu, de la Botoșani, atunci când Omrani a fost eliminat pentru simulare.

Mi se pare exagerat rău de tot. Să o luăm logic. În meciul de la Botoșani, am avut un penalty clar. S-a dat al doilea cartonaș galben și roșu la Omrani. N-am sărit că ne-au furat, ne-au omorât, ne-au chinuit... A fost un meci echilibrat, un meci ok. S-a întâmplat să greșească arbitrul împotriva noastră, dar am mers mai departe.

Acum, că a câștigat arbitrul meciul... A fost o fază grea pentru arbitru. Așa a gândit-o. Mâna jucătorului era foarte desfăcută, și-a mărit suprafața corpului la prima vedere. Arbitrul așa a văzut. Și nouă ni s-a părut în primă fază 100% 11 metri”, a declarat Bogdan Mara la Digi Sport Special.

Mai mult decât atât, oficialul CFR-ului îl acuză și el pe centralul George Găman că, după faza penalty-ului, a luat toate deciziile în favoarea lui Dinamo.

O să vin cu faze din a doua repriză în care toate lucrurile au mers pentru Dinamo. Toate fazele le-au judecat pentru ei. A fost un fault clar al lui Steliano Filip în minutul 80 și ceva. Era roșu la Filip. Ar fi fost un cartonaș roșu pentru noi, un cartonaș roșu pentru ei. În loc de acest lucru, în următoarea fază, îi dă roșu lui Culio, la o fază identică.

În afară de penalty-ul care a fost sau n-a fost, nu au fost alte faze pentru noi. A fost o altă fază în care arbitrul ne-a ajutat pe noi? Din minutul 30 și ceva a fost un meci întreg. Ei au avut superioritate, doi oameni mai mult pe final. Dacă erau zmei, câștigau sau egalau”, a afirmat Bogdan Mara.

Poate deja începem să supărăm echipele mari ale României... Steaua, Dinamo... Ne luptăm acolo, ne jucăm șansa, echipa are spirit. Dinamo începe să strige, să pună presiune. Nu mai vorbim că Dinamo a avut multe greșeli de arbitraj în prima etapă, dar nu mai intrăm în alte lucruri... A fost o fază în care se putea da, nu se putea da. Dacă te uiți la zece reluări, îți dai seama dacă a fost sau n-a fost. Revin și spun că, în repriza a doua, toate deciziile au fost pentru Dinamo.

La Camora a fost cartonaș roșu, nu zic nimic, dar la Culio... Dacă nu dai nici la Filip, nu dai nici la Culio”, a mai spus Mara.

În final, acesta a mai anunțat că este posibil ca CFR să mai facă transferuri în această vară:

Probabil, 1-2 jucători vor mai veni până se încheie perioada de transferuri. Suntem în discuții, tatonări”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT