• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - Astra 3-2. Minutul 11 al partidei din Gruia a adus o fază controversată, care l-a avut în prim-plan pe asistentul Andrei Constantinescu, care a indicat un ofsaid inexistent care a dus la anularea unui gol valabil.

Când scorul era deja 1-0 pentru campioană, Camora a centrat de pe partea stângă, Nouvier a deviat pe spate, iar Omrani a împins mingea în plasă din apropiere, moment în care Constantinescu a ridicat fanionul, iar Sebastian Colțescu a anulat reușita.

Reluările au arătat că în momentul în care Nouvier a deviat pe spate, atacantul feroviarilor se afla în poziție regulamentară, fiind ținut în joc de Săpunaru.

La numai 4 minute după această fază, Păun a adus egalarea pentru CFR, cu o execuție din apropiere la care Silviu Lung nu a avut nicio șansă.

La pauză, scorul a fost 2-1 pentru CFR, după ce Deac a înscris în prelungirile primei reprize, iar Omrani a majorat scorul în minutul 72. Săpunaru a înscris în minutul 90 ultimul gol al partidei.