• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Peste 10.000 de fani din Craiova sunt așteptați luni seara la Drobeta Turnu Severin, la derby-ul dintre CS Universitatea Craiova și Dinamo, care va fi în direct la Digi Sport 1, de la ora 20.30.

Oltenii au pus în vânzare 12.000 de bilete, aproape jumătate din capacitatea stadionului de la Severin, iar până duminică, la ora 12.00, erau epuizate deja 4.000.

Din această dimineață și până luni seara, înainte de startul meciului, biletele se pot procura și de la casele stadionului din Severin.

Tichetele costă 5 lei la peluze, 15 la tribuna a doua, 25 la Tribuna 1 și 40 de lei la Tribuna 0.

O delegație a craiovenilor a fost prezentă sâmbătă seara la stadionul Municipal, la disputa Pandurii - FC Botoșani, scor 2-1, pentru a inspecta starea gazonului.

Oficialii s-au declarat mulțumiți că terenul nu a fost foarte afectat şi nu va avea de suferit, deoarece meteorologii nu anunță ploi până la ora partidei.

Și dinamoviștii vor avea o galerie de aproximativ 200 de fani, din București, dar și din Severin.

CS U Craiova a avut parte de o susţinere consistentă şi în ultima etapă din Liga 1, când 2000 de suporteri s-au deplasat pe Arena Naţională, pentru meciul cu Steaua.

CS U Craiova - Dinamo se joacă luni, de la ora 20.30, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro și m.digisport.ro.