• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Nicolo Napoli este unul dintre cei doi antrenori a căror nume apare pe listele celor de la Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Zeci de mii de români care au pariat online în perioada 11-30 septembrie la anumite case de pariuri se confruntă acum cu probleme serioase și riscă sancţiuni. Toate astea deoarece casele de pariuri au activat în România, în acea perioadă, fără licenţă.

Situația lui Nicolo Napoli este și mai delicată. În cazul în care explicația oferită de antrenorul moldovenilor nu stă în picioare, tehnicianul ar putea risca o amendă de 300.000 de lei și chiar o suspendare de 2 ani.

Florin Prunea, oficialul lui CSMS Iași, a declarat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, că gruparea moldoveană va analiza atent cazul lui Napoli, pentru a determina dacă tehnicianul a spus adevărul atunci când a menționat că fiul său a fost cel care a pariat.

"Voi solicita ONJN să ne fie puse la dispoziție toate datele referitoare la contul lui Nicolo Napoli. Trebuie să știm exact despre ce e vorba și apoi putem discuta despre eventuale măsuri. Oricum, în aceasta seară voi avea o discuție și cu Nicolo, să văd care este și poziția lui" a anunțat oficialul formației din Copou.