• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Juventus - FCSB 1-2. George Călinţaru e omul momentului în fotbalul românesc după "scărița" din finalul partidei cu formația lui Nicolae Dică. Fotbalistul nou-promovatei a acordat un interviu în care și-a spus punctul de vedere și a făcut câteva declarații surprinzătoare.

Eroul negativ al ultimei săptămâni în fotbalul românesc recunoaște că luase de mult decizia de a executa cu o "Panenka" penalty-ul din partida cu FCSB. Jucătorul de 28 de ani a mai ținut să precizeze că nu este suporter al roș-albaștrilor, deși în ultimele zile au apărut câteva fotografii cu el îmbrăcat într-un șort al Stelei.

"Aşa mi-a intrat mie în cap. Mi-am propus, la începutul campionatului, ca la primul penalty pe care îl voi executa să bat aşa. Nu conta că era cu Steaua, cu Dinamo, cu Sepsi. Nu sunt stelist, așa cum s-a scris. Eu ţin cu echipa la care joc. Nici nu mă uit la fotbal! Prefer să văd un film, să fac altceva. M-am uitat odată la un meci al Barcelonei, cu Messi, cu Neymar, cu Suarez. Când vezi ce fac ei, îţi vine să te laşi de fotbal! Aşa că nu mă uit" a declarat Călințaru, într-un interviu pentru acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Deși echipa sa putea lua un punct din duelul cu FCSB, Călințaru nu regretă că a decis să dea "scăriță". "Nu îmi pare rău că am executat așa. Îmi părea mai rău dacă dădeam în stânga sau în dreapta şi mi-o para şi nu dădeam "scăriţă", cum îmi propusesem. Dacă îmi ieşea, eram erou. Aşa, sunt personajul negativ. Îmi asum asta. Ce atâta tam-tam?! Parcă sunt singurul fotbalist care a ratat un penalty!" a mai adăugat fotbliastul.

Călințaru nu se teme de reacția colegilor deși a avut o dispută mai aprinsă cu Bărbulescu, chiar la finalul partidei cu FCSB. "Să reacţioneze cum vor ei! Dacă o să mă ia la mişto, pot să-i iau şi eu pe ei. Îmi asum această ratare, dar trebuie să mergem mai departe!" a închieat jucătorul de la Juventus București.

VIDEO CU EXECUȚIA LUI CĂLINȚARU