• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ieșită din insolvență la finalul primăverii, CFR vrea să redevină o forță în fotbalul românesc și oficialii ardelenilor lucrează intens pentru a-i aduce lui Dan Petrescu cât mai mulți jucători de calitate. Președintele Iuliu Mureșan a recunoscut că noul antrenor al ardelenilor va avea serios de muncă atunci când va trebui să definitiveze lotul pentru stagiunea următoare.

"În fiecare zi îl bombardăm pe Dan cu nume de jucători, el îşi dă întotdeauna ok-ul când e vorba să aducem pe cineva.Să vedem dacă vom mai aduce ceva și în apărare. La mijloc ne mai trebuie un jucător şi mai e nevoie de extreme pentru că ne trebuie cel puțin câte doi jucători pe post" a dezvăluit Iuliu Mureșan în cadrul unei intervenții telefonice la Digi Sport Special.

Salariul oferit de ardeleni l-a convins pe Bokila să aleagă CFR în detrimentul lui Dinamo și Mureșan a dezvăluit că gruparea din Gruia va deveni un nou "El Dorado" al jucătorilor din Liga 1. În vremurile de glorie, formația clujeană oferea cele mai mari salarii din fotbalul românesc.

"Bugetul de salarii reprezintă 70% din bugetul total. Trebuie să investeşti bani când eşti la un nou început. Avem toate condiţiile să facem performanţă, la un moment dat vom începe să şi producem bani. E un plan financiar corect, după un timp scurt - pentru că ne pricepem - vom acoperi noi, clubul, bugetul pentru un an" a detaliat oficialul ardelenilor.

Deși au făcut investiții masive și nu au de gând să se oprească prea curând, ardelenii nu i-au stabilit ca obiectiv titlul lui Dan Petrescu. "Bursucul" este însă obligat să termine sezonul regulat în primele 6.

"Ne dorim să terminăm pe loc de play-off şi, implicit, de cupe europene. E puţin târziu, chiar dacă am făcut 8 transferuri, vom mai face în continuare. Sperăm ca jucătorii să se integreze rapid. Nu va fi ușor pentru Dan Petrescu, dar avem încredere. Să vedem cum vor răspunde jucătorii" a recunoscut Mureșan.