• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Hagi s-a săturat să audă declaraţiile steliştilor, care sunt convinşi că vor câştiga titlul chiar dacă sunt la şase puncte în urma liderului Viitorul. Fostul căpitan al naţionalei crede că înjumătăţirea punctelor la începutul playoff-ului dezavantajează echipa sa. Viitorul întâlneşte Astra în deplasare, duminică, de la ora 20, în direct la Digi Sport 1.

Lider în Liga 1, Viitorul merge duminică la Giurgiu pentru confruntarea cu deţinătoarea titlului. Astra nu mai are voie să facă paşi greşiţi pentru a-şi asigura un loc în playoff-ul campionatului.

"E un adversar foarte experimentat, omogen, o echipă foarte inteligentă. Ştie să joace fotbal dacă o laşi. Şi noi suntem într-un moment foarte bun, suntem omogeni, sigur va iesi un meci foarte interesant. Dar menţionez că e doar un meci de trei puncte, nimic mai mult", a spus Hagi, completat de Cristian Ganea: "Mergem să luăm punct sau puncte. Nu există o favorită, şi noi şi Astra am demonstrat că suntem două echipe bune".

Cu şase puncte avantaj faţă de Steaua, Hagi se simte dezavantajat de sistemul competiţional introdus în premieră sezonul trecut.

"Din păcate se înjumătăţesc punctele şi nu înţeleg de ce. Poate o fi bun play-off-ul, dar nu să se înjumătăţească punctele. Aţi văzut declaraţiile celor care sunt în spatele nostru, stau liniştiţi, se văd campioni. Păi când îţi sunt luate jumătate din puncte...pentru ce mai jucăm acum?", s-a întrebat "Regele".

În meciul tur din sezonul regulat, Viitorul a învins Astra Giurgiu cu 1-0.