• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Valentin Costache, noul jucător al celor de la CFR Cluj, este protagonistul unui nou scandal, de data aceasta online. Un grup de suporteri dinamoviști a postat recent, pe social media, un calup de mesaje ”capturate” de pe contul mijlocașului, de pe vremea în care acesta evolua pentru CSȘ Videle.

Așadar, la acea vreme, în care nici nu știa ca va ajunge să îmbrace tricoul roș-albilor, Costache a postat mai multe mesaje prin care arăta că este împotriva lui Dinamo.

”Când țin cu Steaua! Mă dau mare, mă dau mare!”, este una dintre postările fotbalistului, care a reacționat pozitiv și la mai multe mesaje ale fanilor în care fie era ars un tricou al lui Dinamo sau în care se scria ”Anti Dinamo”.

Chestionat telefonic de către Gazetă, Costache n-a dorit să comenteze subiectul, dar în schimb și-a șters contul de facebook.