• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo şi Steaua se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, într-un nou episod al Eternului Derby. Roş-albaştrii sunt lideri şi au nu mai puţin de 8 puncte avans faţă de rivala din Ştefan cel Mare. Interesant este că, deşi e considerată echipa cu cei mai mulţi fani, Steaua a pierdut duelul cu Dinamo în sondajul iniţiat pe pagina de Facebook Digi Sport.

La întrebarea "Care este cea mai iubită echipă din România?", în două ore s-au strâns epste 13.000 de voturi. Surprinzător, fanii au ales-o pe Dinamo în proporţie mai mare decât pe Steaua. Deşi rezultatul a fost foarte strâns, roş-albii au reuşit să-şi învingă rivalii în topul preferinţelor cititorilor Digi Sport. 6807-6252 a fost rezultatul final, după aproape două ore în care participanţii şi-au exprimat părerea.

Într-un alt sondaj, iniţiat de această dată pe digisport.ro, cititorii au răspuns la întrebarea "Cine va câştiga Eternul Derby?". Au fost peste 20.000 de votanţi, iar rezultatele au înclinat balanţa în favoarea Stelei. Aproape 44% dintre cei care au participat la sondaj cred că roş-albaştrii se vor impune, 18% cred că derby-ul se va termina la egalitate, în timp ce 38% sunt de părere că elevii lui Ioan Andone vor câştiga.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS şi e LIVE VIDEO& TEXT AICI.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.