• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Accidentat în debutul sezonului, mijlocașul Carlo Casap (18 ani), unul dintre cei mai talentați tineri jucători din România, a revenit la antrenamente cu două luni mai devreme. Anunțul a fost făcut de campioana Viitorul pe site-ul oficial.

"După o absență de aproape patru luni, cauzată de o accidentare, Carlo Casap a revenit astăzi la antrenamentele campioanei României, FC Viitorul. Tânărul mijlocaş, care va împlini 19 ani la 29 decembrie, s-a alăturat luni după-amiază colegilor cu o mare dorință de a reveni cât mai rapid și într-un meci oficial. "Urmează o primă perioadă în care nu am voie să intru în contact, în dueluri, chiar dacă pot lovi mingea. Apoi, sper ca peste alte două săptămâni voi putea face antrenamente complete", a declarat Carlo Casap. Talentatul mijlocaş al Viitorului s-a accidentat grav în min.7 al meciului cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a acestui sezon (scor 3-0), desfăşurat la 17 iulie, când a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului drept" au anunțat dobrogenii pe site-ul oficial.

Medicii au estimat inițial că mijlocașul de 18 ani va reveni pe gazon abia anul viitor, după o pauză de cel puțin 6 luni, Casap a reluat antrenamentele la mai puțin de 4 luni din momentul accidentării.

Hagi i-a oferit un nou contract imediat după accidentare

Hagi, cel care mereu are cuvinte de laudă la adresa lui Casap, a decis, imediat cum a aflat terifiantul diagnistic al staff-ului medical, să facă un gest rar în fotbalul românesc. Pentru a-i arăta lui Casap faptul că are mare încredere în el, ”Regele” i-a propus o mărire a actualului contract, care era scadent la 30 iunie 2020.

4 goluri în 26 meciuri a marcat Casap pentru Viitorul. Un produs al Academiei Hagi, acesta a ajuns să fie cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 500.000 de euro.

Sursa foto: fcviitorul.ro