• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Relaţia dintre FCSB - reprezentată de Gigi Becali şi Mihai Stoica - şi Ana Maria Prodan pare tot mai şubredă. În direct la Digi Sport, patronul roş-albaştrilor a trimis o nouă înţepătură, direcţionată probabil spre agentul de jucători.

Azi, în presa din Rusia, a apărut informaţia conform căreia Bourceanu ar fi în cărţi pentru o repatriere. Ajuns la 32 de ani, mijlocaşul nu are însă cum să reprezinte o soluţie pentru FCSB, lucru confirmat de Becali. În zona centrală, vicecampioana stă excelent, Pintilii, Nedelcu, Ovidiu Popescu, Filip sau chiar Teixeira şi Achim putând evolua.

Becali a încercat să fie enigmatic, în tentativa de a demonta informaţia, însă intenţia sa a părut clară: a lăsat să se înţeleagă faptul că Ana Maria Prodan lansează aceste zvonuri nefondate. Relaţiile excelente dintre familiile Bourceanu şi Reghecampf sunt de notorietate, fostul tehnician şi soţia acestuia fiind în spatele ulimei reveniri a mijlocaşului la FCSB, de la Trabzon, după o accidentare gravă.

"Îmi cam dau seama cine bagă minciunile astea, să nu le ascultaţi", a spus Becali, la Digi Sport.

Nu mai departe de acum două săptămâni, Becali a intervenit pentru a clarifica anumite declaraţii făcute de Prodan. După ce impresarul a dezvăluit în presă că Gigi Becali se gândește să renunțe la mai mulți fotbaliști, finanțatorul roș-albaștrilor a detaliat situația fiecărui jucător aflat pe acea "listă neagră". Nici vorbă să existe indezirabili în lotul vicecampioanei, a susţinut Gigi, care a transmis un avertisment soției fostului antrenor de la FCSB.

"O rog pe Ana, pe care o respect, că trebuie să nu se joace cu declarațiile și vorbele când e vorba de Steaua. Că aici nu ne mai jucăm. Să nu mai mintă ea și să spună... Copiii ăia văd și cred că sunt pe lista neagră. Eu sun prieten cu Ana, dar dacă spune aberații eu trebuie să o demasc", a precizat Becali într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Relaţiile reci dintre părţi au început odată cu plecarea lui Reghe de la FCSB şi cu pierderea influenţei în vestiar din partea impresarului.

Primele replici acide au venit după ce Mihai Stoica i-a criticat pe Alibec şi Golofca, considerând că clubul a fost păcălit în cazul transferului ultimului. Anamaria Prodan i-a răspuns la acel moment dur directorului sportiv de la FCSB. Ea a sărit în apărarea celor doi jucători și l-a atacat pe MM, considerând că directorul sportiv al roș-albaștrilor este frustrat pentru că nu se ridică la nivelul jucătorilor pe care îi pune la zid.

Ce oameni penibili și duplicitari! Răul echipei... Bălan a făcut rău echipei... Când nu te ridici la nivelul acestor jucători și nu reprezinți nimic este firesc să ai frustrări.

Baftă Steaua! Good luck Golofca și Alibec! Sunteți foarte buni, iar eu am încredere oarbă în voi”, a scris Ana Maria Prodan, pe contul său de Facebook.