• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO FC Viitorul - Steaua 3-1. ”Roș-albaștrii” n-au mai repetat evoluția bună din meciul cu CFR Cluj, când s-au impus cu 2-0, în prima etapă din play-off, astfel că Laurențiu Reghecampf a intrat din nou în colimator. La trei puncte distanță de Steaua în clasament, Gheorghe Hagi este de părere că dacă ar avea lotul de care dispune Reghecampf ar defila.

Gruparea din Ovidiu a câștigat clar meciul contra Stelei, dar Gică Hagi nu înțelege pasa proastă pe care o traversează ocupanta locului doi din play-off cu toate că Launrețiu Reghecampf dispune de cel mai puternic lot. ”Noi trebuie să ne uităm la noi, ce treabă am eu cu vecinul? E puternic, cel mai puternic, cel mai bun lot. Cel mai bun lot din Liga 1 cu diferență. A cumpărat jucători. Eu vă zic, mă pricep și eu puțin la fotbal. Eu zic că Steaua are ce e mai bun”, a declarat antrenorul Viitorului Constanța.

Echipa lui Gică Hagi a ajuns la 14 meciuri fără înfrângere pe teren propriu, dintre care 11 sunt victorii. Acesta a fost și primul succes în fața ”roș-albaștrilor”, după 11 eșecuri consecutive.

Hagi susține, în continuare, că deși are cel mai bun lot, Steaua nu reușește să practice un fotbal pe măsură, iar dacă el ar avea lotul, implicit banii pentru fotbaliști, pe care îi investește Becali, ar defila în Liga 1.

”Eu mi-am spus părerea mea despre lotul Stelei, și antrenorul și lotul e foarte bun. De ce nu e pe primul loc? Știu eu ce e în casă la ei? Știu că sunt foarte buni, Eu dacă i-aș avea aș defila. Aș defila. Dacă aș avea banii ăia aș defila, dar nu-i am, din păcate. E unul dintre cluburile care pot lua titlul”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Hagi susține acum că Viitorul se poate lupta la titlu, dar dezvăluie și un mesaj primit cu doi ani în urmă de la Valeriu Argăseală.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

După această finală pentru titlu, Viitorul a revenit după numai o etapă pe prima poziție în campionat, având un avantaj de 3 puncte în fața Stelei, cu 8 etape rămase de disputat din play-off.

Laurențiu Reghecampf (41 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, a fost sincer la finalul partidei de la Ovidiu și a recunoscut superioritatea lui Gică Hagi.