• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO Craiova - Dinamo 2-2. Cel mai spectaculos meci al sezonului ar putea fi printre ultimele ale lui Cosmin Contra la Dinamo. Antrenorul "câinilor" este aproape de echipa naţională şi va avea o discuţie cu Răzvan Burleanu duminică.

Contra a refuzat să răspundă la întrebarea dacă pleacă sau nu la echipa naţională. La conferinţa de presă, însă, "Guriţă" a lăsat să se înţeleagă că este în discuţii avansate cu Federaţia.

"- Sunt multe lucruri care nu mi-au făcut bine mie. Să se vorbească despre o situaţie care nu e nimic. Am vorbit deja despre lucrul ăsta. Vreau să analizăm ce s-a întâmpat.

- Ce le transmiţi fanilor de la Dinamo, pleci sau rămâi la Dinamo?

- Altă întrebare", a răspuns, vizibil iritat, Contra, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Nu ştiu nimic, vă rog mult! Întrebaţi-mă de naţională de mâine sau poimâine", a mai spus Contra la conferinţa de presă, referindu-se la acelaşi subiect.

Dinamo a condus cu 2-0, dar a fost la un pas să şi piardă la Severin, acolo unde Gustavo şi Mihai Roman au ratat ocazii foarte mari în prelungirile partidei.

"Am pregătit meciul să jucăm pe contraatac, să avem spaţii, l-am bagat pe Jeremy, pe Riovaldinho. Prima repriză am stat bine în teren. După 2-0, care e un scor mincinos, ne-am ratras inexplicabil, nu am mai putut ieşi din 30 de metri. Le-am permis să ne domine. Ne-au egalat şi e un egal care nu mă mulţumeşte.

Trebuia să gestionăpm mai bine situaţia. Am văzut că îi dă cineva cu podul palmei, cu cotul lui Costache. Nu le-am cerut niciodată jucătorilor să se retragă. După golul de 2-2 am avut două cornere la care puteam pune mai multe probleme. E un egal care e binevenit după înfrângerea cu Timişoara.

Aşa se întâmplă la Craiova. A fost un meci tensionat. Aşa se întâmplă întotdeauna între Dinamo şi Craiova. Aşa a fost şi anul trecut. Mai avem de învăţat din asemenea meciuri. Nu am avut personalitatea asta să gestionăm. Urmează o săptămână grea. Se pare că noi avem un moment greu, care trebuie gestionat bine", a adăugat Contra.


După primele 10 etape, Dinamo a adunat 16 puncte şi se află pe locul 7, la 6 puncte de liderul CFR. Pentru câinii roşii, urmează meciul cu Concordia Chiajna, de miecuri. Duelul se va disputa la ora 21:00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1. De asemenea, partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.