• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali vrea să profite de situația de la Dinamo și să le dea o nouă lovitură rivalilor. Ionuț Negoiță pare decis să renunțe la club și vrea să vândă cei mai importanți jucători. Finanțatorul FCSB a pus ochii pe Ionuț Nedelcearu chiar dacă în acest moment nu ar avea unde să-l folosească. Numai că ofensiva CFR-ului pe piaţa tinerilor din România l-a pus în gardă pe Becali.

Din informațiile Digi Sport, Gigi Becali s-a interesat de soarta fundaşului central imediat după ce s-a înţeles pentru transferul lui Nemec. Finanţatorul FCSB l-a întrebat pe Ionuţ Negoiţă ce pretenţii finanaciare are în schimbul fundaşului de 21 de ani, al cărui contract cu Dinamo expiră în 2020. Deşi Nedelcearu este cotat la 1,5 milioane de euro, omul cu banii de la Dinamo i-a transmis omologului său că este de acord să se despartă de fundaş pentru minimum 500.000 de euro. Becali a fost de acord cu această sumă, dar FCSB mai trebuie să ajungă şi la un acord cu jucătorul, lucru cu adevărat dificil în această tranzacţie, ştiut fiind faptul că Nedelcearu a declarat la un moment dat că ar prefera să meargă  la o echipă pe bani mai puţin decât să joace pentru Steaua.

Nedelcearu este un jucător crescut de Dinamo și poate evolua atât ca fundaș central, cât și la închidere. Acesta este considerat unul dintre cei mai buni tineri fundași din țară, fiind titular de bază la echipa sa de club și în naționala de tineret.

Totuși, Nedelcearu se află într-o situație mai puțin plăcută în acest moment. Tânărul jucător a fost implicat în două episoade bahice în ultimul an. Acesta a fost exclus de la naționala de tineret în urmă cu câteva luni, după ce a băut în aeroport împreună cu alți colegi. În cele din urmă a fost iertat și convocat iarăși la reprezentativa de tineret.

Un alt episod neplăcut în care a fost implicat Nedelcearu s-a petrecut la sfârșitul lunii octombrie, când împreună că alți patru colegi de la Dinamo s-au îmbătat în camera de hotel înaintea meciului de Cupă. Aceștia au primit doar o amendă din parte clubului.

Nedelcearu a făcut pasul către echipa mare a celor de la Dinamo în 2013 și a devenit în scurt timp un jucător important în angrenajul echipei din Şoseaua Ștefan cel Mare.

103 meciuri5 goluri și o pasă de gol are Nedelcearu în tricoul celor de la Dinamo.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Nedelcearu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT