• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a dezvăluit, miercuri, că a încercat să profite de cea mai mare greșeală a verii la Dinamo: "Am negociat pe ascuns pentru Nistor", a spus patronul de la FCSB, care a spus și că era dispus să îi dea mijlocașului central cel mai mare salariu din echipă, la egalitate cu Alibec, Budescu și Teixeira.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club, patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că cea mai mare greșeală comisă de rivala Dinamo a fost să-l cedeze pe Dan Nistor la CFR Cluj în schimbul lui Filipe Nascimento. În aceeași ordine de idei, patronul ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că a negociat pe ascuns cu fotbalistul înainte să ia calea CFR-ului.

”Când l-au dat pe Nistor, eu două săptămâni am negociat pe ascuns și îi dădusem 15.000 de euro, eram dispus să îi dau 20.000 de euro ca să vină. Am vrut să îl iau când l-a dat Dinamo. Era rezervă și voia să joace. Dădeam și bani să îl iau, dar Dan Petrescu s-a prins, l-a luat și l-a băgat să joace. Cum să îl compari vreodată pe Nascimento cu Nistor?

Cea mai mare greșeală a lor e cu Nistor. A doua e Bokila, căruia i-a și dat anvergură mare. Aveam patru mijlocași centrali și voiam să îl iau pe Nistor. Nu îți dai seama ce jucător e valoros?”, a spus Gigi Becali în direct la emisiunea Fotbal Club.

20.000 de euro pe lună este cel mai mare salariu plătit în acest moment de Becali la FCSB. 3 jucători câștigă această sumă: Denis Alibec, Constantin Budescu și Filipe Teixeira.